štvrtok 20. júla 2017

Jarolím zamieša zostavou. Tlačí sa do nej aj devätnásťročný Francúz

Aby mohla pomýšľať na postup do tretieho predkola Európskej ligy, musí bet365 bonus teda v Nórsku zvíťaziť.

Modrí proti ružovým, tak sa na konci tréningu v Drammen hralo. Uvažovaná základná zostava evidentne v modrom a v nej aj Čermák, Magera, Malpon a Bořil. Ani jeden z nich pred týždňom doma od začiatku nenastúpil.

"Ak sa z toho dá niečo vyčítať? Áno dá. Ale u mňa nikdy neviete.S niečím pôjdem spať, ráno sa zobudím a zostavu zase pokojne zmením, "naznačil kouč Karel Jarolím, že ešte nie je stopercentne rozhodnutý.

Ak by platila variant modrých Rozlišovák, nahradil by Bořil na ľavej strane obrany Mendyho, Čermák v zálohe Ščuka, Malpon na krídle chorého Bartl a Magera v útoku Chra mosta.

Najmenej očakávaným menom by v tom prípade určite bet365 bol devätnásťročný francúzsky mladík Kevin Edwing Malpon.


"Povedal si o miesto svojou húževnatosťou. Je pohyblivý, umelá tráva by mu nemala robiť problémy. Počítam s ním aj v domácej lige, "prezradil Jarolím.

Zmeny vykoná na základe poznatkov z minulého týždňa.Tam sa mu výkonmi niektorých hráčov nepáčili, proti Stromsgodset postrádal predovšetkým väčší agresivitu.

"Nebola tam dravosť, nebola tam agresivita, osobné súboje sa niektorých hráčov netýkali, bolo to od nich připosrané. Ale aj tak si myslím, že sme minimálne 1: 1 mali doma uhrať a východiskové pozície by bola lepšia, "premýšľal kouč, ktorý márne pátral v pamäti, � �i ako tréner niekedy v európskych pohároch nepriaznivý domáci výsledok vonku otočil. "Teraz hneď neviem, nič ma nenapadá. Ak na niečo prídem, večer vám na hoteli poviem, "usmial sa.

Tím si vyskúšal umelú trávu, ktorej povrch pôsobil nesmierne kvalitne a jasná zelená farba svietila do okolia. "Trošku sa líši od tej, čo máme doma.Ja verím, že terén v konečnom výsledku hrať úlohu nebude, "odmietol Jarolím, že by zápas na umelcov poskytoval nejaký problém.

A nehľadal ho ani v bet 365 absencii Milana Baroša, zatiaľ bet365 stavky nehrajúci hviezdy Mladej Boleslavi. "Ak nám bude chýbať, to neviem povedať. Ešte sme si s ním nič nevyskúšali, takže vážne neviem. "

Nezostáva než vybojovať postup a nasadiť Baroša v ďalšom kole.

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára