sobota 15. apríla 2017

Finále Davis Cupu: Andy a Jamie Murray vyhrajú, aby v Belgicku umiestnili GB na hranici

Štvorhra je disciplína, ktorá v celej svojej kráse, môže podobať najzložitejšie balet, ale Andy a Jamie Murray v čase pohyboval ako pár dlažobných buskers než nájsť víťazný rytmus dať Veľkú Britániu vzácny 2-1 vedenia v Davis Cup final.'There bol tak veľký hluk'říká Jamie Murray po Davis Cup dvojlôžkové výhra viac

po boji, ktorá trvala dve hodiny a 49 minút, bratia, ktorí hrali s a proti sebe pretože oni boli malé chlapca v Dunblane, dobyl ich nervy a odvážny David Goffin a Steve Darcis - prekvapenie neskoro párovanie s názvom Belgicko. - vyhrať 6-4, 4-6, 6-3, 6-2

mladší súrodenec Murray môže zabaliť, keď hrá Goffin v prvých reverzných dvojhry v nedeľu, ale úzkosť nebude rozptyľovať jednu čiarku, kým je hotovo a podáva sa história.Je to, ako všetci vieme, 79 rokov, kedy Veľká Británia vyhral pohár a rozhodnosť rušiť niekoľko duchov zostáva celkom. Ak by to vyhral so stopkou, nebol by trápený.

"Zajtra máme dve príležitosti, aby sme vyhrali zápas," povedal Andy Murray. "Nechcem byť unesený. Goffin je hráč svetovej úrovne. Je dobré byť 2-1. "

Toto nie je súťaž krásy; Ide o dokončenie misie a cesty, ktoré začali s týmto tímom a kapitánom Leonom Smithom, pred piatimi rokmi, keď bol britský tenis na najvyššej úrovni. Metóda rehabilitácie nie je relevantná. Ako jednorazový Andyho tréner Brad Gilbert poznamenal, že víťazstvo ošklivé nie je zlé.To občas bolo celkom škaredý.

"Bolo tam veľa stresu," povedal Smith. "Vedeli sme, že sa bude jednať o súboj. Hrať proti dvom chlapmi zostať späť prezentované rôzne problémy, a J amie vzal trochu času, aby sa prispôsobili, že takticky. Videli sme, ako ťažké Goffin bol tento víkend. Bude to trvať jeden peklo snahe o Andy získať bod. "

Bol to nejaký hazard Belgičania vyberanie Goffin. Vyhral dve dvojlôžkové zápasov z 15 na Tour, tri zo siedmich sa Darcis v Challenger a jeho Davis Cup životopis bol ešte tenšie: stratu pre Ross Hutchins a Colin Fleming v Braehead v zóne 2 štvrťfinále proti Veľkej Británii tri pred rokmi.Stručne povedané, nie je jeho obľúbenou disciplínou.

Ale vo svojom ôsmom zápase Bet365-Registrácia s bonusom tu po boku Darcis, belgický najlepší singles hráč nevyzeral tak zlé v porovnaní s Jamie Murray. Zriedkavo sa v posledných dvoch rokoch môže Scot už trvalo tak dlho v zápase na klinec svoj najlepší tenis.

Očakávania boli rozdelené rovnomerne, ak nie možnosť. Po každom držal láska na začiatku, Belgičania nútení d vojku v tretej hre ako Murrays snažili spať do pracovného rytmu, zrážať rakety trikrát počas prvých 10 minút.


Jamie zmenil rakety po očistení búračka na svojom konci štvrtej hre, ale zdalo sa, že niečo so svojím tenisom, než jeho vybavenia viac zásadne zle.Bol nezvyčajne nervózny, zatiaľ čo jeho brat pozrel sa usadil v dostatočne pohodlne v low-key štart.

vsietil forhend volejbal a slabnúci guličkovým hodiť prezradili ďalšie nervy, ale Jamie držal 30. prvý prerušenie dav dorazil v stredu Andyho slúžiť pri 30 ° C-all v deviatej hre a Belgičania schmatol prvé zlomový bod. Zachránil s veľkým slúžiť a držal s esom, ale prúd bol u domáceho tímu.

Belgicko, ktorý držal prevahu po väčšinu prvej polhodinu, napriek tomu mal slúžiť zostať v sade. Jamie, ktorého načasova nie a povedomie súd rozpadla, nakoniec prispel núti dvojku na Goffin je slúžiť.Andy dokončil prácu po výmene ping-pong v sieti s salvu k nohám Darcis je.

V prípade úspechu išla proti trendu, to bolo dvojnásobne privítanie škótskych bratoch, ktorí doteraz museli spleť as rovnako ako oni mali u kráľovnej a v Glasgow, kde sa vykonáva tím k víťazstvu v sobotu vo štvrť-finále proti Francúzsku a potom proti Austrálii v semifinále.

Belgicko, pozadu v porcii znovu cyklus, dostal pozrieť na 0-30 na Jamieho slúžiť v tretej hre druhej sady.Zasiahol dlho vzdať zlom, double-vyčítané, trasúce sa ľavou rukou za iný a Goffin sa postaral o prestávke s smeč do prázdnej súdu pre vedenie 2-1 tesne za hodinu.

Andy bol drží tím pohromade ako Jamie bojoval a držal je v kontakte s decentným servisné hre.Na Darcis je slúžiť, Briti dostali zlomový bod, ale tentoraz Andy nepodarenej šancu a oni držali.

Mladš í Murray konala zostať v sade pre 4-5 a bolo ponechané na Darcis odslúžiť , Goffin pristátie vrah ranu.

v za kus súboru, tam bol malý voliť medzi kombináciami, Veľká Británia žijúci na adrenalínu a ťaží z chýb svojich súperov častejšie ako vytváranie vlastných otvory.

došlo k výmene prestávok v treťom, nasledované sporné linky volania, ktorá vyústila v prehrávaného bodu na Goffin obsluhuje v 30-all v šiestej hre.Darcis hodil dlhý a vzácny štrbina svetla objavila vo Veľkej Británii, Jamie prepočítané stavia loptu pevne na Darcis, ktorý netted.Even Andy Murray potrebuje trochu pomôcť od rodiny a teraz znovu | Jacob Steinberg Viac

Teraz sa starší súrodenec začínal zahrať tenis. Vzhľadom k tomu, nervozita schmatol Belgičania, Jamie prišiel k životu a zobral tri body prerušenia v ôsmej hre, než Andy nútení Goffin aby vsietil salvu a britskí fanúšikovia cítili oživil po relatívne pokojn om období.

Rovnako ako Andy poukázal na to: "len sme potrebovali nájsť spôsob, ako vyhrať niekoľko ďalších bodov na boku Jamieho, a keď sme urobili, že sa zmenil zápas pre nás.Bol to skvelý taktický spínač. "

Darcis uložené net bod na Andyho slúžiť ako keď mlátil forehand na Jamieho, ale svet No2 zabalil ju do 30 s telom slúžiť že Darcis nedokázal ovládnuť.

súťaž má vážne opäť vo štvrtom, Goffin roztiahol ruky na oslavu strelou zápasu k tomuto bodu, forehand, ktorý odišiel Andy priskrutkovaný k ílu pre 0-30 v druhej hre, len pre Scot odpovedať s rovnako vynikajúci lob - a prst poukazujú na ich oponentov. - na svojej ceste do tuhého hold dvoma Deuce bodmi

Murrays zachránil pozoruhodných ôsmimi bodmi prerušenia držať v štvrtá hra, ale rýchly držať Belgičanov rozprával o svojom vzdoru.

Potom, keď Murray je zatvorený na cenu, lámanie Darcis pre 5-2, britský kontingent m ožno len niečo málo cez tisíc naplnili toto neláskyplný ale veľmi atmosférický halu s väčší hluk ako Belgičania len dokázal.

To bolo ponechané na Jamieho dať pečať na neho s l ast službu hra zápasu.S trochou pomoci od Andy, že to urobil - žiadny Carlos Acosta možná, ale pyšný víťaza…a jeden uľavilo brata . Bet365 online bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára