streda 13. septembra 2017

Megtiltottuk kétségeinket - mondja a labdarúgó-vezető Brnóban. A csapat megtisztul

Úgy nézett ki, mint egy tökéletes szimbiózis. Míg edző Svatopluk Habanec beszélünk téli felkészülés, a feje az egész Zbrojovka Václav Bartoněk a járműre felhívta hajlam Brno csapat.

Mintha pénteki pillanat szimbolikus üzenetet a kiáltás: „Habanec ki!" Ez jött Brno hétvégi galériák a Zbrojovka ősszel szemben a karvinai labdarúgók ellen. "Az ősz nem sikerült" - mondja Bartonek. „De ez nem munka eredménye próbálgatással."

Bár Zbrojovka, aki tavaly elkészült egy szilárd hatodik helyen alatt Habancovým parancs a tavasz vár küzd Major League élet, akar kijutni a beállított irányba.

vége Srb, a szlovák és az ifjúsággal két

a 14.a brnoi csapat meg akarja menteni a futballt, vonzónak és a lehető legtöbbet a saját utódaik számával. "Úgy éreztük, hogy ez bekövetkezik" - mondja Bartonek. "De tiltottuk kételkedni a koncepcióban és a munkánkban" - tette hozzá a Zbrojovka főnöke, aki megváltoztatta a káderet a szezon kezdete előtt.

"A koncepcióváltásnak meg kellett történnie" - folytatja Habanec. "Nem akarom, hogy elkényeztessék a mentést, ez egy csöndes út.Nem parádézik, és nem is ok nélkül, de azt kell mondanom, hogy három pontot a nyolcadik helyen „, mondja Brno edző.

A tavasszal, akkor a legjobb Zbrojovka tűnik szerb dugóval Mihailo Jovanovič, szlovák középpályás Matus Lacko és a szárnyas szárnyak, David Pašek és Stanislav bet 365 mobil Vávra. "Nem mehetünk tovább velük" - mondja Zbrojovka főnöke. „A játékosok, bet365 fogadási � �tmutatók de tehetünk valamit a másik labdarúgó környezetben másképp néz ki," mondta.

A klub egykori játékosa, amelyek sem az őszi tartósan letelepedett Brno alapkészlet, ez segít, hogy keressen egy új szerződést, a második osztály vagy szlovák.

nigériai expressz Olin erősítést együttműködve Prága "s" < / h3>

Ez a legnagyobb szlovák verseny fogott Zbrojovka első megszerzése.Brno célozza nigériai középpályás Musefiu Olasunkanmi Ashira, aki öt találat gólkirály utolsó Eperjes.

"Olin-t fogjuk hívni" - mondja Bartonek. A 22 éves afrikai, a Dán közép-jég-dánon áthaladó legnagyobb vagyona közül a gyorsaság. "Rendkívül, csak kijöttem a buszból és elindultak a teszteléshez. Az összehasonlítás csak századrésze kevesebb, mint a legjobb játékosok után a heti edzés a nyári, „mondja Bartoně k.

Bet365 kifizetés hogyan Ha a tulajdonos Zbrojovka festett a tegnapi találkozó újságírók fedélzetén a beállítás, bekarikázott helyeken középpályás és központi védő. Pontosan (és nem csak), ahol Brno-nak meg kell erősítenie.A Brno edzője a Habanec-nek új kijáratként kell fellépnie, a következőben Zbrojovka a második német bundesliga-ban. "Tipologikusan ez egy hasonló játékos a Deli-ben a Slavia-ban" - javasolja Bartonek.

Az öltés támogatásával való összehasonlítást talán szándékosan választotta a brnói vezér. Csak Králova Pole Klubja akart együttműködni. "Lehet, hogy vannak játékosok az állványon, ha helyettük Brnoban játszanak, ez nem számít" - jegyzi meg Bartonek.

Ugyanakkor van egy másik együttműködés a Sparta Prágával. Brünn Jiří Skalák és Jakub Brabec képviselői a bajnokságot tapasztalták, és a bajnokság aktuális üstöket e, Jan Sýkora is kiemelte Zbrojovkában. "Azonosítottak minket. Találkoztak játékosokkal, bet365 fogadási bónuszok klubokkal és ügynökkel.Öt név van összesen, és legalább háromnak ki kell jönnünk, "reméli Zbrojovka főnök.


Fontos lesz a Brnóban való folytatásához "- magyarázza Brno edzője, aki egyébként dicséri L itsingi megközelítését. - Olyan huszonegy éves gyerek.Alig játékos látja a vágy, hogy játszani, „teszi hozzá Habanec. „Ha nem mossa előkészítéseként támadó trió visszatér Sparta", mondja Bartoněk.

A League csapat is át exreprezentační csatár Martin Fenin, aki a múlt héten az edzője a junior Brno. „Ez volt az aktus az emberiség a Svaty Habance hogy jött vele, ha nem segített volna", mondja Bartoněk.

29letého Fenin akinek ígéretes karrierje lelassult mimofotbalové túlzásokat és sérülések feltérképezték Brno négy fázisú módban. „Először is teljesíteni juniorok vezetővé váljon a képzés és az utastérben.Most jön a második fázis, felkészülés Acka „vázolja Habanec aki arra is emlékeztetett egy régi-új backup - gyógyult matador Pavla Zavadila.

"Megígérjük, hogy ezt tesszük" - ismeri el Habanec. "A vezető a vezetőfülkében hiányzott, a másik pedig nem egyszerűen a csomagtartó" - mondja Bartonek, a főnök.Egyelőre a Brno-ra való felkészülés a Michal Skoda legjobb bajnoki ágyú-készítője. "Mi nem regisztrálja konkrét ajánlatot, ezért a pillanatban nincs mit mondani", mondja Bartoněk.

Nem ásni a lelátókon és a fiatalok a jelentés

most 38 éves kiutasított Zavadil kell ukočírovat Brno megfiatalított csapat, ahol sok volt a fiatal játékosok - Sural, Rusek, Krejci, farmer vagy Přichystal. "Erre rámutattam, hogy sok van. És ezt a nyilvánosság is észre fogja venni - mondja Habanec. - Ez nem mentség. 15 pont kevés, de ez a szám a fiatal játékosok Brňák kell eljárnia. „

szerelése tehetséges fiatalok a liga-csapat egyik Brno célokat.Zbrojovka az ifjúsági játékosok kiemelkedőbb játékosává válik. Habanec rendszeresen foglalkozik a koncepcióval a többi edzővel a klubban.

A Brno számára azonban fontos a bécsi tagság fenntartása. Zbrojovka a közvetlen mentő csaták nagy részét játssza az ellenfél pályán. Vajon a fiatal csapat nyomást gyakorol a tavaszra? "A mentális ellenálláson dolgozik. De naponta nem fogod megtenni, "tudja Bartonek. "De 14 forduló van előttünk, miért oldjuk meg a kritikus utat? Nem tudok negatív jeleket küldeni.Némi energiát fogunk felhasználni valami újabbra. "A Habanc zenekara kezdett szórakoztatni és pontokat szerezni. "Nem játszunk sietős rendszert vagy teljes körű előnyt" - mondja az edző. "A labdákat a tribünön lőni, vagy csak rúgni, nem szabad megtörténni! Még akkor sem, ha teljesen rosszul játszottunk. "

bet365 élő fogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára