piatok 14. apríla 2017

Premier League výsledky predčasného gól proti európskym konkurentom v číslach návštevnosti

Hoci Premier League má jedny z najdrahších miest v kontinentu, vrchná vrstva English stále je pred väčšina jeho európskych súperov pri získavaní fanúšikov cez turnikety.

V hornej vrstva futbalového anglický systém naplnený 388,681 z 394,831 - alebo 98,4% - dostupných miest na svojom prvom víkende pôsobenia v porovnaní s 93,6% v najbližšej rival Bundesliga

Všetko. z hier v Premier League sa hrali s najmenej 96% štadióne plné.Najlepšie zúčastnilo zápas že víkend bol Manchester United Úvodný zápase na Old Trafford proti Swansea, kde púhych 296 divákov zostal voľný, v 75.635 sedačková stadium.The hry v každ ej lige s najvyšším percentom miest obsadených.

Bohužiaľ väčšina z týchto pozorovaní by bol sklamaný United fanúšikmi ako Louis van Gaal boku šiel 2-1 proti waleského tímu.

najhoršie zúčastnilo zo šiestich európskych líg tvorila talianska Serie A, kde len 55,5% miest boli vyplnené.Taliansky futbal návštevnosť bola na snímke nejakú dobu, a to zvlášť pomohlo všeobecným nedostatkom preč podporu a štadiónov, ktoré sú chátral pod kontroly miestnych úradov.

AC Milan vs Lazio sa v žiadnom prípade derby, ale niektorí by zrejme prekvapí, aby vedeli, že tieto dve legendy európskeho futbalového scéne hral v druhom najhoršom zúčastnil hry z niektorého zo systémov ligových sme sa zaoberali. Iba 44,4% z síce obrovské San Siro je plná.

Jediná hra, ktorá bola horšia bolo kolega Serie A tím prvý domáci Udinese v zápase, kde sa tesne pod 8000 miest predal za svoju 30,000 navyše sedačková š tadióne.Mohlo to byť horšie pre severotalianskej klubu - oni len raz mal jeden preč ventilátor zase až na zápas proti Sampdoria v roku 2012.. Hra v každej súťaži s najnižšou percento miest obsadených

V bundeslige, kde mnohí oslavujú cenovo štruktúru vstupeniek a tím členstvo programy, štyri tímy úplne vypredané svoje štadióny v úvodnom víkende: Bayern Mníchov , FC Kolín nad Rýnom, Hannover 96 a Borussia Dortmund.

Avšak návštevnosť o 79% na 1899 Hoffenheim a 80% u novozvoleného Hertha Berlin ťahané dole priemer.

Aj keď fanúšikovia odvážny smoliarovi budú radi vedeli, že pozoruhodný španielsky tím Eibar, podporovaný miestnej šrotu podnikania a zďaleka najnižším objemu miezd a platov v La Lige, naplnené takmer 77 kresiel vo svojich drobná Estadio Municipal de Ipurúa.Avšak 5 173 fanúšikov by v Barcelone v Camp Nou získalo iba 5% kapacity.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára