štvrtok 13. apríla 2017

Mike Brown pripojí kapitán Chris Robshaw v ospravedlňoval fanúšikom Anglicko

Mike Brown sa ospravedlnil anglických priaznivcov po hostiteľského národa vyradení z majstrovstiev sveta.

Anglicko bola vytlačil 28-25 Walesom predchádzajúce víkend a vedel porážku pri Twickenham v Austrálii, v sobotu večer by zaklopať von.V prípade, že Wallabies vystavené nervy a slabosti v členení na cesto Stuart Lancaster bočné 33-13.Stuart Lancaster a Chris Robshaw ospravedlniť Anglicka rugby fanúšikov Viac

Anglicko vytvoril niektoré nežiaduce histórii stať sa prvou hostiteľská národ sa, aby ju z javiska bazéna súťaže a teraz čelí mŕtvy gumové zápasu proti Uruguaju na Etihad Stadium budúci víkend.


Brown cítil on a jeho spoluhráči nechali na zemi dole a poďakoval domáce fanúšikov za ich podporu

povedal 30-ročný Harlequins full-back na Twitteri: ". ja absolútne bez vnútorností za to, čo sa stalo. My sme dali toľko tvrdo pracovať, niektorí z nás za štyri roky, a ísť von, ako je to zničujúce.Vaša podpora bola neuveriteľná a vy si zaslúžia niečo lepšie z nás. Vieme, že tam Unibet-Zobraziť viac bude kritika, ktoré budeme mať na brade.

"Ale prosím vedieť, k človeku, sme dali všetko, čo máme v príprave a v hrách. V deň, keď sme neboli dosť dobrý. Vieme, že aj to bolí.

"Robíme žiadne výhovorky a bude brať kritiku nám daná. Všetka česť Austrálii a vo Walese a želám im všetko najlepšie pre turnaj.

"Pre nás teraz je to o tom, že profesionálny a ukončen ie turnaja správnym spôsobom v našom poslednom RWC15 hry.

"Dúfajme, že chalani to šťastie, aby sa polia v sobotu môžu nechať niečo byť Unibet-Okamžitý bonus hrdý of.Mike Brown (@ mikebrown_15) Ďakujem

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára